Povrat novca i robe

 

Osnovne informacije

Naša politika refundiranja i vraćanja traje 30 dana. Ako je prošlo 30 dana od kupovine, ne možemo vam ponuditi potpuni povraćaj novca ili zamenu.

Da biste imali pravo na povraćaj, vaš predmet mora biti nekorišćen i u istom stanju u kojem ste ga primili. Takođe mora biti u originalnom pakovanju. Nekoliko vrsta robe je izuzeto od vraćanja. Kvarljiva roba poput hrane, cveća, novina ili časopisa ne može se vratiti. Takođe ne prihvatamo proizvode koji su intimna ili sanitarna roba, opasni materijali ili zapaljive tečnosti ili gasovi.

Takođe se ne mogu vraćati:

  • Poklon kuponi
  • Softver koji se preuzima elektronskim transferom
  • Neki od proizvoda vezanih za zdravlje i bolji izgled.

Da bismo završili povraćaj, potrebna nam je priznanica ili dokaz o kupovini.

Molimo vas da svoju kupljenu robu ne šaljete nazad proizvođaču.

Postoje određene situacije u kojima se odobravaju samo delimične refundacije: CD, DVD, VHS traka, softver, video igrica, kaseta ili vinil ploča koja je otvorena. Bilo koja stavka koja nije u originalnom stanju, oštećena je ili joj nedostaju delovi iz razloga koji nisu posledica naše greške.

Refundacija

Kada vaš povrat bude primljen i pregledan, poslaćemo vam e-poruku da vas obavestimo da smo primili vaš vraćeni predmet. Takođe ćemo vas obavestiti o odobrenju ili odbijanju vašeg povraćaja sredstava.

Ako odobrimo povrat, onda će vaš povraćaj novca biti obrađen, a kredit će automatski biti primenjen na vašu kreditnu karticu ili originalni način plaćanja, u roku od određenog broja dana.

Kasni ili izostali povraćaj

Ako još uvek niste dobili povraćaj sredstava, prvo ponovo proverite svoj bankovni račun.

Zatim se obratite kompaniji za izdavanje kreditne kartice, može proći neko vreme pre nego što vaš povraćaj novca bude zvanično objavljen.

Zatim kontaktirajte svoju banku. Često postoji određeno vreme obrade pre nego što se povraćaj objavi.

Ako ste sve ovo uradili, a još uvek niste dobili povraćaj sredstava, kontaktirajte nas putem email-a.

Predmeti na rasprodaji

Mogu se refundirati samo artikli po redovnoj ceni. Artikli na rasprodaji se ne mogu vratiti.

Zamena

Zamenjujemo artikle samo ako su neispravni ili oštećeni. Ako treba da ga zamenite za isti artikal, pošaljite nam zahtev putem email-a.

Pokloni

Ako je stavka označena kao poklon kada je kupljena i isporučena direktno vama, dobićete poklon kredit u vrednosti vašeg povraćaja. Po prijemu vraćenog artikla dobija se poklon bon.

Ako artikal nije bio označen kao poklon kada je kupljen, ili je davalac poklona poslao porudžbinu sebi da biste je kasnije poklonili, poslaćemo povraćaj novca davaocu poklona i on će saznati za vaš povrat.

Povraćaj

Da biste vratili svoj proizvod, obratite nam se putem e-maila.

Bićete odgovorni za plaćanje sopstvenih troškova slanja za vraćanje vašeg artikla. Troškovi slanja se ne refundiraju. Ako dobijete povraćaj novca, troškovi povratne isporuke će biti odbijeni od vašeg refundiranja.

U zavisnosti od toga gde živite, vreme slanja poštom može potrajati.

Ako vraćate skuplje artikle, razmislite o korišćenju usluge slanja koja se može pratiti ili o kupovini osiguranja isporuke. Ne garantujemo da ćemo primiti vaš vraćeni predmet.

Potrebna vam je pomoć?

Kontaktirajte nas putem email-a za sva pitanja u vezi sa povraćajem sredstava.