Dozvolite da predstavimo dva čarobna bića čije fotografije ulepšavaju naš sajt. 🙂

Dame imaju prednost, a kako je ova dama naša prvakinja – prvo ćemo predstaviti Modesti. 🙂

Modesti Blejz je sibirska šumska mačka. Njena podvrsta je “Neva masquerade”. “Seal point” je boje, dugodlaka lepotica plavih očiju. Šarmantna je i posebna dušica. Naravno, sa njom se mora biti posebno fin u obraćanju. Izgleda suptilno, poput oblačića. Rekao bi čovek da bi je malo jači vetar oduvao! Međutim, izgled često zavara, jer ona je inteligentna, prepredena i žilava – rođeni borac. Odlična je poznavateljka ljudi, utešiteljka i umiriteljka.

Sledi – Kairo!

Kairo Pačuli (iz plemenite kuće norvežanki “Patchouli” Beograd, odgajivačice Biljane Stolić) je norveška šumska mačka. Belo-narandžaste je boje, dugodlaki lepotan, očiju boje ćilbara. Razigrani šeret, večito u akciji i potrazi za igrom. Sa njim nikada nije dosadno. Ako bacite lopticu na pod – pojuriće je poput psa. Obožava igre pecaljkom, golubijim perom, zveckavim lopticama, federima, kartonskim kutijama, kesama… Ceo svet je njegova igračka! Od Modesti je mlađi 7 godina, te mu je ona idol i uzor. Obožava je i rep bi dao da se ona poigra sa njim i zato je prati u stopu.

Nadamo se da ćete uživati u poeziji, književnosti i pričama iz života naših mačaka koje ćemo deliti sa vama na ovom sajtu!

Peđa i Gaga

Leave a Comment